Kunstig intelligens i advokatbranchen - hvordan får både advokatbranchen og klienterne udbytte af AI?
DLA Piper Denmark
DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3
8000 Aarhus C
Denmark
Seminaret henvender sig til virksomhedsjurister og andre med interesse inden for legal tech, som gerne vil blive skarpe på tendenserne i markedet og nyeste lovgivning.
Seminaret er pointgivende (3 point) ved fuld deltagelse.
Seminaret udbydes i et partnerskab mellem Copenhagen Legal Tech og DLA Piper.
Velkomst – Digital transformation og change management v/Christina Jønby, Head of Legal Tech & Knowledge Management
Med udgangspunkt i DLA Pipers egen digitale rejse gennemgår Christina, hvordan DLA Piper arbejder med digital transformation, og hvordan man skaber og fastholder kontinuerligt ejerskab, brug af og succes ved brugen af de nye teknologier.
Introduktion til AI Act og anden relevant lovgivning v/partner Marlene Winther Plas, DLA Piper
Som en af de første love om AI forventes EU's Artificial Intelligence Act (EU AI Act) at få vidtrækkende konsekvenser - også for Europas globale teknologiske konkurrenceevne. Den europæiske lovgivning forholder sig til brugen af kunstig intelligens ved at organisere denne i kategorier af risici. Marlene tager os i dette indlæg igennem kategorierne – herunder hvilken brug af kunstig intelligens, der er højrisiko og underlagt den strengeste regulering, samt hvilken anvendelse der, i den anden ende af skalaen, er underlagt begrænsede regler.
Refleksioner over AI digitaliseringens rolle v/ Michael Stead, Senior Associate i DLA Piper UK
Michael tager os igennem emner som AI-implementering, hvordan god AI-governance ser ud, om I er klar til at tage en værdibaseret tilgang, hvilke konkrete muligheder og udfordringer data giver på sektorniveau, samt hvilke AI-udfordringer og risici allerede nu gør sig gældende i den juridiske rådgivning.
Michael giver os indsigt i to globale DLA Piper undersøgelser, med afsæt i:
Tendenser i erhvervslivet - AI's seneste udvikling og de ændringer, som AI skaber på den moderne internationale arbejdsplads
Hvad gør klienterne - hvad AI-specialet ser med hensyn til projekter og klienternes ambitioner
Hvordan ser arbejdspladsen ud om 10 år - et kig på, hvordan arbejdspladsen (måske) ændrer sig
Tech Index Report 2024, som giver et globalt øjebliksbillede af tech-sektoren i 2024 – her bl.a. med fokus på AI, som er det emne der har domineret de fleste organisationers tech agenda uanset virksomhedens størrelse. Rapporten afdækker bl.a. optimismen i tech-sektoren og fokus på såvel mulighederne med og de potentielle trusler fra AI, og hvad indebærer udviklingen og de ændringer, som AI skaber på den moderne internationale arbejdsplads?
AI Governance Report, som ser på balancen mellem AI-governance og værdiskabelse og afdækker, hvordan organisationer kan bruge AI ansvarligt, sikkert og kommercielt.
Er store sprogmodeller (LLM) kritisk infrastruktur? v/ Jens Kaas Benner, Head of AI Lab, Alexandra Instituttet
Generativ AI, især Large Language Models (LLM'er), har haft en betydelig indflydelse på vores samfund i de sidste par år. Der er et stort forretningspotentiale i teknologien. Det rejser et kritisk spørgsmål: Er denne teknologi en vigtig infrastruktur for virksomheder, samfund og lande, og bør den kontrolleres af amerikanske tech-giganter? Hvorfor har vi brug for en LLM med danske juridiske tekster?
Samarbejde om AI og legal tech v/Dorte Carlsson, CEO Copenhagen Legal Tech
Hvordan skaber man værdifulde AI-partnerskaber mellem klienter, advokater og tech-udbydere? Dorte afslutter formiddagen med tre konkrete råd til, hvordan forventningsafstemning, klar ansvarsfordeling og løbende feedback kan styrke samarbejdet og sikre en optimal udnyttelse af legal tech.
DLA Piper Denmark
DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3
8000 Aarhus C
Denmark